2012. február 20., hétfő

Miklóssy János - A budapesti prostitúció története - Jelenlegi ára: 1 Ft

"A milliomos klub tagjai elhatározták, rendeznek egy Disznó-estét. Írattak valami színdarabnak nevezett fércelményt. És akadt író, tényleges író, aki megírta. És akadt színésznő, mégpedig primadonna, aki eljátssza. A színdarabon kívül mezítelen színésznők tánca, "malac" kuplék, befűtött és dívánnyal ellátott öltözők voltak műsoron. "
A királyi metresz - szeretője karján - hófehér ruhában járta a mulatóhelyeket (Schmidt feltűnése után egyedül többé sehol sem mutatkozott), és bíborszínű damaszt halotti öltözékben várta otthonába a kedvesét.
"Üljön le - kedveskedett ekkor Juci. - Így nem lehet szót érteni ... Ha nem fogadja el az ajánlatomat, mehet, ahová akar. " A karosszék, amelybe a kerítőnő invitálására a leány letelepedett, azonnal hátrahagyatlott és karjai vaskapocsként ölelték át a tehetetlenné vált áldozatot. Ekkor lépett a szobába az angol. Berta, amikor meglátta, rögtön elájult...
minden könyv használt. van ami jó állapotban van de olyan is van amibe bele van firkálva. kérdezz ha meg szeretnéd tudni mert nincs időm egyenként végignézni. ha ez fontos neked akkor irj: )postázok is!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-19 16:34
. Miklóssy János - A budapesti prostitúció története - Jelenlegi ára: 1 Ft