2011. december 30., péntek

Sivatagi vihar- műsoros DVD - Jelenlegi ára: 100 Ft

A visszavonult vadászpilótát, Lee Millert egy szigorúan titkos küldetéssel bízzák meg. Habér még nem kísérti legutóbbi bevetésének emléke, mégis visszatér a hadsereghez, hogy újabb életeket mentsen meg.
A zsarnok iraki elnök, Ali Aziz halálos biológia fegyvert fejlesztett ki, amit nagy hatótávolságú rakétákkal célpontokra akar kilőni. Mivel az ENSZ nem adhatja hivatalos hozzájárulását a küldetéshez, ezért annak a legnagyobb titokban kell megtörténnie. Az idő szorításában Miller-nek szedett-vedett katonákból kell elit különítményt faragnia. Az arizonai sivatagban készülő, heves vérmérsékletű, kitaszított katonáknak már egymással is problémái adódnak, a nélkül is, hogy a lehetetlen küldetésre készülnének. Képtelenek őket fegyelmezni és ezért a parancsnokok teljesen felelőtlen és képzetlen ,, árnyéktáncosnak"- nevezik őket és a csapat felszámolását tervezik.
Amikor újra egymás torkának esnek a támaszponton, még Miller is lemond róluk. Ő maga halasztja el a küldetést, de a katonák vezetőjükkel együtt hamarosan szórakozni mennek, hogy rendbe tegyék kapcsolatukat, de verekedés tör ki a kocsmában és Miller vezetésével először küzdenek egy csapatként... talán mégis készen állnak az igazi harcra.
Visszatérve a támaszpontra egy iraki kommandós egység várja őket, sikerül velük leszámolni, de az ,, árnyéktáncosoknak" azonnal indulni kell a Közel-Keletre.
Extrák: Interaktív menü, Jelenetválasztás.
Hang: Magyar 2. 0, Angol 2. 0.
Felirat: Román
Játékidő: 95 perc
Akciófilm
 


Jelenlegi ára: 100 Ft

Az aukció vége: 2012-01-03 11:39
. Sivatagi vihar- műsoros DVD - Jelenlegi ára: 100 Ft