2011. november 21., hétfő

Powerbalance NBA karkötő, több színben - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Powerbalance NBA karkötő kihagyhatatlan áron, több színben.
MI AZ A POWER BALANCE?
 
A Power Balance egy forradalmi technológia, mely Mylar hologramokat használva pozitívan hat az emberi test természetes energiamezejére; ezáltal jelentősen javítva az egyensúlyt, erőt és a hajlékonyságot.
Profi sportolókkal kifejlesztett termék, legfőbb hatása a magasabb fizikai teljesítőképesség, de nemcsak sportolóknak, hanem minden fizikai munkát végzőnek ajánljuk.
 
HOGYAN MŰKÖDIK A HOLOGRAM?
 
A Power Balance hologramos termékek alapelve, hogy a Keleti gyógymódokhoz hasonlóan optimalizálja az emberi test energiaáramlását.
Minden fogható dolognak – személynek, állatnak, kőnek vagy fának a földön, sőt még magának a Földgolyónak is megvan a maga természetes rezonanciafrekvenciája.
A Föld elektromágneses tere, a világűr, és a meditálásban lévő emberek kb. 7, 8 Hz hullámhosszon rezonálnak.
Ezt a frekvenciát Shumann rezonanciának hívják.
Az összes rezonanciafrekvencia kiegyensúlyozott kölcsönös hatása nagyon fontos, hogy az emberi szervezet helyesen működjön.
A Power Balance karkötő képes az SFR rezgésszámot kijavítani és ezzel harmonizálni az emberi test energiaáramlásait, melyeket az elektor szmog zavar.
Az elektor szmogot olyan berendezések bocsájtják ki, mint a mobiltelefonok, transzformátorok, számítógépek, wifi és bluetooth berendezések, TV, mikrohullámú sütők és tulajdonképpen minden olyan berendezés, amely elektromágneses sugarakat bocsájt ki.
Power Balance mindenki részére.
Mindenki, aki növelni szeretné a fizikai teljesítményképességét, stabilitását, vagy flexibilitását, kipróbálhatja a Power Balance hatását.
A felhasználók említik még az alvás javulását, az immunrendszer erősödését, jobb stressz kezelést, és a fájdalmas ízületek és izmok lazítását.
Az idősebb emberek a teljes életminőség javulását észlelték.
Méretek:
XS-16 cm
S - 17, 5 cm -
M - 19. 0 cm -
L - 20, 5 cm
XL-22 cm
 
A termék külföldről érkezik, ezért a szállítási idő 10-30 nap.
 
Ha megveszed a terméket 4 napon belül vedd föl velem a kapcsolatot és 1 héten belül rendezd a vételárat, ellenkező esetben negatív értékelés mellett lezárom a rendelést.
 


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-25 11:52
. Powerbalance NBA karkötő, több színben - Jelenlegi ára: 2 000 Ft