2011. október 27., csütörtök

Theremin (Gakken Premium) - Jelenlegi ára: 38 000 Ft

Zene hangszer közvetlen érintése nélkül
 
Az egyik első elektronikus hangszer, amit egy orosz fizikus, León Theremin alkotott 1919-ben, és hatalmas világsikert aratott az 1921-es moszkvai kiállításon, jóval korábban mielőtt megjelentek volna az első szintetizátorok. Később Robert Moog-gal elkészítették az első sorozatban is gyártható készüléket. Egyedi hangja utánozhatatlan, és magával ragadó. Korai sci-fi filmekben gyakran használták földöntúli hangzásvilágot teremtve. Jean Michel Jarre mind a mai napig minden koncertjén megszólaltatja.
Használata egyszerű, viszont meg tanulni rajta játszani már gyakorlatot kíván. A készülékből két antenna áll ki, és ezek egy nagy mágneses mezőt hoznak létre maguk körül. Ezeket megtörve érzékeli az ember kezének távolságát. A függőleges antennához közelítve állíthatjuk a hang mélységét, és magasságát, a fekvő antennánál a hang erősségét.
Egy igazi Theremin (pl: Moog) 100. 000-res tételek, és bizony minőségileg is kimagaslóan más. Ez a kis japán gyártmány a vékonyabb pénztárcájú embereknek lett tervezve, és gyakorlóeszköznek kiválóan alkalmas mielőtt egy komolyabb készülékbe befektetnénk. A készülék használata nem tér el a komolyabb társaiktól, és ezt könnyebb szállítani is. Első ránézésre kissé gagyi a műanyag készülékház miatt, de egy ügyes barkácsoló könnyen átépítheti egy fából készült dobozba.
Specifikációk:
beépített hangszóró
mikrofonállványra rögzíthető
a két antenna érzékenysége külön-külön finomhangolható
kimeneti jel csatlakozó, pl: erősítőre, rögzítőre
300mW teljesítmény
4db AA típusú elem (nem tartozék)
Méretei: 220x36x120mm, 345g
A csomag tartalma:
Készülék
Antenna
Csuklópánt
Finomhangoló pálca
Használati útmutató (japán)
Két videó megtekinthető a készülékről használat közben:
http: //otonanokagaku. net/feature/vol20/movie. html? file=flv/demo. flv
http: //otonanokagaku. net/feature/vol20/movie. html? file=flv/tuning. flv
A termék közvetlenül japánból érkezik, ezért a postázás egy hónapot is igénybe vehet. Ezt kérem vásárlás előtt figyelembe venni!
 
Néhány fontos dolog, amire vásárlás előtt felhívnám a figyelmét!
Az aukcióban található képek, és szövegének részét vagy egészét átmásolni egy másik aukcióba, vagy másként felhasználni szigorúan tilos. Az aukció az eladó, és a Vatera jogi birtokában van. Amennyiben ez bizonyítottan felmerül, hitelrontás vádjával büntetést von maga után (felfüggesztés/kizárás), és élhet az eladó a kártérítés jogával.
Az árból nem engedek, csere nem jöhet számításba!
A 100%-os pozitív visszajelzéseim legyenek biztosítékok a vásárlási kételyének elűzésére.
A képeken mindig a szóban forgó áruk szerepelnek.
Az aukció megnyerése, vagy a leütés után 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, mert negatív visszajelzés követően újrahirdetem a terméket.
Csak akkor licitáljon-vásároljon, ha biztos a dolgában, és van elegendő pénze, mert ezt nem fogadom el később kifogásnak, és nincs kedvem minden meggondolatlan vásárló után fizetni a Vaterának a járulékot.
Természetesen fizetési időpont egyeztetése lehetséges, de addig az árut nem postázom.
Megbízhatatlan, vásárlók kíméljenek.
Értékbiztosított postázást plusz költségként számolom fel. Arról személyesen egyeztetek.
Személyes átvétel csak akkor jöhet szóba, ha a vevő eljön a termékért. Én nem szállítok csak kivételes esetben 20km-en belül, viszont akkor benzinköltséget számítok fel.
Van lehetőség OTP-s banki átutalásra, rózsaszín csekkes, és PayPal fizetésre.
Nyugodtan kérdezzen, ha tudok, ha nem, mindenképpen reagálok rá.
Hülyeségekre, aukciót, terméket becsmérlő, és a hirdetésben egyértelműen leírtakra nem válaszolok, sőt, törlöm őket a hitelrontás elkerülése érdekében.
Amennyiben olyasmiben él panasszal, amire már itt felhívtam figyelmét, a Vatera szabályzata értelmében a panasz semmisnek tekinthető.
Amennyiben az itt leírtakkal egészben, vagy részben nem ért egyet, kérem, ne vásároljon.



Jelenlegi ára: 38 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-30 22:12
. Theremin (Gakken Premium) - Jelenlegi ára: 38 000 Ft